(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Tehtävän kuvaus


Palvelujen asiakasohjaustiimi koordinoi lastensuojelun ja erityisen tuen asiakasperheille perhetyötä, perhekuntoutusta ja muita palveluita. Asiakkaiden palveluntarve tulee vireille yksikköön lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tekemän vireillepanon perusteella.

Palvelujen asiakasohjauksen sosiaaliohjaajana olet tärkeässä roolissa järjestämässä lapselle ja perheelle tarpeen mukaisia (LSL ja SHL) palveluita. Vastaat vireillepanojen koordinoinnista kaupungin omiin palveluihin, hankintaesitysten tekemisestä ostopalveluihin sekä yksityisten palveluntuottajien valvonnasta yhdessä muiden tiimin jäsenten ja esimiehesi kanssa. Yhteistyöverkostosi ulottuvat lastensuojelun, perhesosiaalityön ja muiden lapsiperheiden sosiaalityön kaikkiin toimipisteisiin, kaupungin omiin lastensuojelun palveluihin sekä ulkopuolisiin palveluntuottajiin.

Palvelujen asiakasohjauksen toiminta on laajentunut ja eritoten palvelujen valvonnan kehittäminen on ajankohtaista. Tule syksyksi vahvistamaan vankalla osaamisellasi dynaamista ja kehittämismyönteistä tiimiämme! Työsuhde voi alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan.

Työhaastattelut pidetään mahdollisuuksien mukaan viikolla 30.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, Valviran rekisteröityminen edellytetään).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


Kokemuksen palvelujen koordinoinnista.
Kokemuksen valvontatoiminnasta.