(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Tehtävän kuvaus


Viihdytkö ikäihmisten parissa? Oletko tiimipelaaja, mutta omaat vahvat kyvyt työskennellä myös yksin? Haluatko oppia uutta ja kehittää toimintamalleja yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa? Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla kaipaamamme vahvistus!

Haemme sosiaaliohjaajaa sijaisuuteen ajalle 30.6.-3.11.2019 Kivelän monipuoliseen palvelukeskukseen osaksi kuntoutustiimin osaajajoukkoa.

Kuntoutustiimi koostuu fysioterapeuteista, toimintaterapeuteista, sosiaaliohjaajista, kuntohoitajasta sekä kulttuuriohjaajasta. Olemme itseohjautuva tiimi, joten vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi ovat mitä parhaat.

Kivelän monipuolinen palvelukeskus koostuu yhteensä 7 osastosta sekä kahdesta päivätoiminnan yksiköstä. Osastoilla toteutetaan asiakkaiden yksilöllistä, kuntoutumista ja toimintakykyä arvioivaa ja tukevaa hoitoa. Haettavan sosiaaliohjaajan työn painopisteet tulevat olemaan osana arviointi- ja kuntoutusosastolla sekä pitkäaikaisasiakkaiden sosiaaliohjauksen parissa.
Työtehtävät sisältävät tiivistä yhteistyötä moniammatillisissa tiimeissä. Yhteistyötä tehdään myös eri viranomaistahojen, omaisten, kotihoidon ja ympärivuorokautisten jatkohoitopaikkojen kanssa.

Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Luemme eduksi


2402,05e/ kk