(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen lastensuojelun sijoituksen sosiaalityön yksikköön. Sosiaaliohjaaja toimii laitoshoidon sosiaalityön tukena. Sijaisuus on 1.8.-31.12.2019. Laitoshoidon sosiaaliohjauksessa pääpaino on lapsen/nuoren kotiutumisen edellytysten arvioinnissa ja kotiutumisen tukemisessa.

Etsimme aktiivista, vaativissa ja muuttuvissa tilanteissa toimimaan kykenevää sosiaaliohjaajaa osaksi viidentoista sosiaaliohjaajan työryhmäämme. Työ edellyttää kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissakin.
Työskentelyn tavoitteet luodaan yhdessä sosiaalityöntekijän, lapsen/nuoren ja vanhempien kanssa. Hyvät vuorovaikutus- ja dialogitaidot ovat välttämättömiä.

Työ sisältää ajoittain iltatyötä ja matkatyötä. Työhön voi sisältyä myös ryhmien ohjaamista. Sosiaaliohjaajat osallistuvat myös työn kehittämiseen.

Sosiaaliohjaajilla on oma tiimi, jossa esimiehenä toimii johtava ohjaaja. Kolmetoista sosiaaliohjaajaa työskentelee sijaisvanhempien vastuutyöntekijöinä ja kaksi sosiaaliohjaajaa laitoshoidon tukityössä.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Luemme eduksi


hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.