(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme positiiviseen ja yhteistyökykyiseen työryhmäämme oma-aloitteista ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaaliohjaajaa 50 % työajalla määräaikaiseen virkasuhteen.

Tehtäviin kuuluu vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalveluhakemusten käsittely ja siihen liittyvä asiakastyö. Sosiaaliohjaaja tekee myös päätöksiä sosiaalihuoltolain mukaisesta liikkumisen tuesta.

Sosiaaliohjaaja perehtyy saapuneisiin hakemuksiin liitteineen ja tarvittaessa tapaa asiakkaan kotikäynnillä. Vammaispalvelulain mukainen kuljetuspalvelu edellyttää vaikeavammaisuutta. Päätöksenteossa arvioidaan sitä, onko asiakas vaikeavammainen ja onko julkisen liikenteen käyttäminen hänelle kohtuuttoman vaikeaa. Tarvittaessa selvitämme asiakkaan kykyä käyttää julkista liikennettä fysioterapeutilta pyydettävällä koematkalla. Päätöksentekoon saat tiimin tuen.

Kuljetuspalvelutiimiin kuuluu kolme muuta kuljetuspalvelun sosiaaliohjaajaa, lähiesimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Lisäksi vammaisten sosiaalityön pohjoisessa toimipisteessä työskentelee kehitysvammahuollon ja vammaispalveluiden sosiaalityöntekijöitä, omaishoidontuen ja asumisen tuen sosiaaliohjaajia, sekä toimistosihteereitä. Tiimissämme on vahva ammattitaito ja pitkäaikaisia työntekijöitä. Meillä viihdytään, eikä kukaan jää yksin!

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


1 255,76