(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Tehtävän kuvaus


Roihuvuoren monipuolisessa palvelukeskuksessa on avoinna vakituinen tehtävä sosiaaliohjaajalle. Paikka on arviointi-ja kuntoutusyksikkö Melukylässä ja Ryhmäkoti Huvikummussa.

Melukylässä työskentelet oman alasi asiantuntijana monialaisessa tiimissä. Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja innokkuutta kehittää työtä. Arviointi-ja kuntoutusyksikössä sosiaaliohjaaja tekee saumatonta yhteistyötä myös Helsingin kaupungin asiakasohjausyksikön, Helppiseniorin kanssa.
Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu asiakkaan toimintakyvyn tukeminen ja asioiden hoito mm. hoitokokoukset, etuudet, edunvalvonta ja asiakasmaksuasiat. Tavoitteenamme on asiakkaan turvallinen kotiutuminen.

Ryhmäkoti Huvikumpu on pitkäaikaisasumisen yksikkö. Huvikummussa asukkaat asuvat omissa kodeissaan elämänsä loppuun asti.

Työ jakautuu kahden yksikön välille siten että 80% työstä on arviointi-ja kuntoutusyksikkö Melukylässä ja 20% Ryhmäkoti Huvikummussa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosiaaliohjaaja, sosionomi, geronomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Luemme eduksi


2402,05