Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Tehtävän kuvaus


Sinä sosiaaliohjauksen asiantuntija joka etsit paikkaasi ikääntyneiden palveluiden ytimestä!
Meillä on tarjoutunut tilaisuus tehdä tulevaisuuden työtä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Me HelppiSeniorissa olemme osa valtakunnallista keskitettyä asiakas- ja palveluohjauksen toimintamallia. HelppiSeniorin asiakasohjausyksiköt toimivat neljällä palvelualueella. Tehtävänämme on helsinkiläisten ikäihmisten laaja-alainen palvelutarpeen arviointi ja palveluiden järjestäminen sekä koordinointi.

Toimintamme keskiössä on asiakas ja asiakkaan tarve. Lähtökohtana on tukea ikääntyneen väestön hyvinvointia ja arjessa selviytymistä oikea-aikaisesti kevyimmän palvelun - periaatteen mukaisesti. Kehittämistavoitteenamme on vahvistaa asiakaslähtöistä yhteistyötä kaupungin sisällä mm. gerontologisen sosiaalityön yksikön, kotihoidon ja sairaaloiden kanssa sekä aktiivisesti laajentaa yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää laaja-alaista ja monipuolista ikääntyneiden palvelujen tuntemusta. Tehtävänäsi on varmistaa, että asiakas ohjataan mahdollisimman sujuvasti tarvitsemansa tuen ja palvelun piiriin. Työssäsi sinua tukee esimiehen lisäksi moniammatillinen tiimimme, johon kuuluu sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, sairaanhoitajia ja kotihoidon ohjaaja.

Odotamme sinulta avointa ja innostunutta asennetta toimia yhdessä itseohjautuvan tiimin kanssa.

Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista. Sinulla on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaan etätyötä. Saat meillä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun. Tutustu henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Haastattelun yhteydessä sinulla on mahdollisuus tavata ja haastatella tulevia työkavereitasi.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1078-19. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi tai geronomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää organisointikykyä, paineensietokykyä sekä kykyä hahmottaa prosessien toimintaa. Lisäksi edellytämme sinulta kykyä ja halua kehittää tiimissä tehtävää laaja-alaista arviointityötä toiminnassamme määriteltyjä arviointivälineitä käyttäen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269020
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki