Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin sosiaali- ja terveystoimen lännen aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu aikuisten ja nuorten sosiaalityön ja - ohjauksen tiimien lisäksi koko kaupunkia palvelevat kuntoutusohjaus, työkykyselvitys, kuntouttava työtoiminta, avotyötoiminta, Uusix-verstaat ja Pakilan työkeskus.

Haemme Lännen aikuissosiaalityön 2- tiimiin sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimissä työskentelee vakituisesti 3 sosiaalityöntekijää ja 5 sosiaaliohjaajaa, johtava sosiaalityöntekijä ja kaksi kriisimajoitustyöryhmän sosiaaliohjaajaa. Tiimin työtilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Hopeatie 6. Tiimi palvelee asiakkaita, jotka ovat iältään yli 30- vuotiaita. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Lännen aikuissosiaalityön 1- tiimin kanssa. Lännessä on mahtavat työkaverit ja täällä viihdytään.

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on vastata aikuisten kanssa tehtävästä sosiaaliohjauksesta. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arviointien ja suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely aikuisten ja heidän verkostojen kanssa, ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen ja muiden yksilöhuollon päätösten tekeminen sekä muu sosiaaliohjaukseen kuuluva tuen tarpeen arviointi. Sosiaaliohjaajan tehtäviin sisältyy tarvittaessa myös erilaisten asiakasryhmien ohjaamista. Yksi tiimin sosiaaliohjaajista on aina vuoden kerrallaan Lassilan lastensuojelutarpeen arviointitiimissä aikuisten sosiaaliohjauksen asiantuntijana. Arviointitiimi sosiaaliohjaaja on tiiviissä yhteydessä omaan aikuissosiaalityön tiimiin.

Tiimissämme sinulla on mahdollisuus päästä ideoimaan ja kehittämään 18.3.2019 alkanutta asiakkaaksi tulon uutta toimintamallia.

Arvostamme sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn, intoa sosiaaliohjauksen kehittämiseen ja avointa sekä keskustelevaa työskentelyotetta.

Tarjoammme monipuolisen ja haasteellisen työn, liukuvan työajan, mahdollisuuden tehdä liikkuvaa ja etätyötä ja säännöllisen työnohjauksen. Lisäksi tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja työnkuvaa sekä monipuolista ammattiasi tukevaa koulutusta.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1009-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.) Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi amk).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


2520,70 e/ kk
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268016
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki