Sosiaaliohjaaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Sosiaaliohjaaja

Työavain 1-58-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 21.05.2019 kello 15:45
Konsernihallinto, Elinkeino ja kaupunkikehitys / Työllisyyspalvelut , Komentajankatu 5C 02600 Espoo
Konsernihallinto, Elinkeino ja kaupunkikehitys/Työllisyyspalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Espoon elinkeino- ja kaupunkikehitysyksikön työllisyyden palvelualueella on avoinna sosiaaliohjaajan virka, työ alkaa sopimuksen mukaan. Tule osaksi kuntouttavan työtoiminnan tiimiä! Tiimissä työskentelee kolme sosiaaliohjaajaa, ohjaaja sekä palveluohjaaja ja tiimi toimii osana monialainen palvelu ja palveluohjausyksikköä. Etsimme joukkoomme aikaansaavaa aikuissosiaalityön ammattilaista. Olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on tavoitteellinen ja osaat työskennellä verkostoissa sekä haluat tarjota osaamisesi myös erilaisten kumppaneiden käyttöön. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja ilmaisusi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti. Kuntouttavan työtoiminnan sosiaaliohjausta tehdään työllistymisen edistämiseksi ja sosiaaliohjaajan tehtävät painottuvat kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden tukemiseen ja ohjaukseen sekä asiakkaiden verkostojen luomiseen. Sosiaaliohjaajan vastuulla on koordinoida asiakkaan kuntouttavan työtoiminnan prosessia sisältäen asiakkaiden tapaamisia, yhteistyötä työtoimintapaikkojen kanssa sekä kirjallisten töiden tekemistä. Työtä tehdään yksilö - ja moniammatillisena työnä. Verkostotyön taidoista on hyötyä, sillä sosiaaliohjaaja toimii asiakkaan verkostojen koordinoijana. Kuntouttavan työtoiminnan tiimi tekee kiinteää yhteistyötä työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) työntekijöiden ja TE-asiantuntijoiden kanssa. TYP on työ- ja elinkeinotoimiston, kuntien ja Kelan yhteistä palvelua tarjoava yksikkö. TYP palvelee asiakkaita, joiden työttömyys on pitkittynyt ja jotka tarvitsevat moniammatillista tukea työllistymisen esteiden selvittelyssä. Sosiaaliohjaajan työpiste sijaitsee Komentajankadulla, mutta työtä tehdään kaupungin omissa työ- ja oppimisympäristöissä ja muissa verkostoissa asiakkaiden tarpeen mukaan. Työ on liikkuvaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään osaavan ja mukavan työyhteisön kanssa viihtyisissä tiloissa. Tarjoamme sinulle näköalapaikan muuttuvaan työllisyyden edistämiseen. Sinulla on käytettävissäsi Espoon kaupungin henkilöstöetuudet.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään kokemusta aikuisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Muutos- ja kehittämismyönteisyyttä ja kykyä niin itsenäiseen kuin tiimi- ja verkostotyöhön sekä positiivista asennetta.

Arvostamme kokemusta moniammatillisesta työstä ja halua oppia uutta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2525,89 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45 min/ vko


Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo koko kaupunkikonsernia kaupunginjohtajan johdolla. Se edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä. Konsernihallintoon kuuluvat konserniesikunta, konsernipalvelut ja sisäinen tarkastus. Tarjoamme työntekijöillemme monia etuja työskennellessäsi Espoossa. Espoo on moniarvoinen ja monikulttuurinen kaupunki, joka on hyvä paikka asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Palveluesimies Katja Heiniö
040 505 4939
etunimi.sukunimi@espoo.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266668
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa