(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Haavikon opetus- ja aikuiskasvatuskeskukseen sosiaaliohjaajaa vakinaiseen tehtävään 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Haavikko tarjoaa erityishuoltona annettavaa valmentavaa ja itsenäistymistä tukevaa opetusta ja ohjausta aikuisille kehitysvammaisille. Haavikko on osa Helsingin kaupungin sosiaalitoimen vammaistyötä.

Haavikossa on tällä hetkellä 4 opetusryhmää joissa opiskelun päätavoite on mm. aikuisuuteen ja asumisvalmennukseen liittyvien taitojen oppiminen ja vahvistaminen. Tulevana lukuvuotena myös työelämä osallisuus toiminnan kehittäminen työllistymistä vahvemmin edistäväksi on koko työyhteisön yhteinen tavoite.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu yksikön toiminnan suunnitteleminen ja kehittäminen opetussuunnitelman mukaisesti yhdessä esimiehen ja muun työyhteisön kanssa. Opiskelijoiden arviointien tekeminen aina lukukauden päättyessä sekä moniammatillinen yhteistyö eri verkostojen kanssa on keskeinen osa työtehtäviä.
Yksikön pedagogisen aikuisopetuksen kehittäminen ja ajan haasteisiin vastaaminen yhdessä esimiehen ja erityisopettajan kanssa kuuluvat myös sosiaaliohjaajan työhön.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


Erityispedagogiikan opintoja 25 opintopistettä. Kokemusta aikuisten kehitysvammaisten parissa työskentelystä sekä valmentavasta opetuksesta ja ohjauksesta. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia joustavasti äkillisesti muuttuvissa tilanteissa.