(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Tehtävän kuvaus


Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa on avoinna vakinainen sosiaaliohjaajan tehtävä arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammikodissa. Yksikössä on 20 arviointi- ja kuntoutuspaikkaa ja neljä päihdekuntoutuspaikkaa yli 65-vuotiaille.

Tammikodissa saat työskennellä oman alasi asiantuntijana monialaisessa tiimissä. Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja innokkuutta kehittää työtään. Arviointi-ja kuntoutusyksikössä sosiaaliohjaaja tekee saumatonta yhteistyötä eri toimijoiden, kuten Helsingin kaupungin asiakasohjausyksikön, HelppiSeniorin, kanssa.

Sosiaaliohjaaja on sosiaalisen kuntoutuksen asiantuntija, joka tekee aktiivista asiakas- ja omaisyhteistyötä sekä tiivistä moniammatillista ohjaustyötä. Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu erilaisten toiminnallisten ryhmien ohjaaminen päihdekuntoutusasiakkaille sekä arviointi- ja kuntoutusasiakkaille. Asiakastyössä korostuvat moniasiantuntijuus ja verkostotyö. Sosiaaliohjaajan tehtävään kuuluu asiakkaan toimintakyvyn tukeminen ja asioiden hoito mm. hoitoneuvottelut, etuudet, edunvalvonta- ja asiakasmaksuasiat. Tavoitteenamme on asiakkaan turvallinen kotiutuminen.

Arvostamme aiempaa kokemusta sosiaaliohjaajana toimimisesta. Toivomme, että sosiaaliohjaajalla on kyky itsenäiseen asiakastyöskentelyyn sekä tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta, hyvää kirjallista esitystaitoa, taitoa toimia sosiaaliohjauksen asiantuntijana sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Aito kiinnostus, halu tehdä ja kehittää vanhustyötä ovat tärkeitä lähtökohtia. Arvostamme positiivista asennetta ja luovuutta.

Tarjoamme haastavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn joukossamme sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri- ym. harrastusten parissa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


2402,05 e/kk