(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme geronomia/ sosionomia sijaisuuteen Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen 16-paikkaisen ympärivuorokautisen hoivan yksikköön.

Hoivayksikön asukkaat ovat ikääntyneitä, jotka tarvitsevat toiminnanohjauksen tai fyysisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Asukkaamme ovat muisti- ja/ tai somaattisestisairaita.

Perustehtävänämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi ja että he voivat ylläpitää sosiaalista vuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia, toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Toiminnassamme pyrimme tekemään asioita yhdessä. Päivä rakentuu asukkaiden yksilöllisestä hoivasta, arjessa olemisesta; päivittäisestä ohjaamisesta ja avustamisesta, niissä toiminnoissa joista asukkaamme ei itsenäisesti selviydy. Työ on kolmivuorotyötä, painottuen kuitenkin aamu- ja iltavuoroihin.

Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uutta, yksikössä ei ole aikaisemmin työskennellyt geronomia/ sosiaaliohjaajaa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja rohkeus tuoda omat mielipiteet ja näkemykset esiin auttavat menestymään tehtävässäsi.

Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


Lääkehoidon osaamista, LOVE-lupa.