(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Auroran päiväkeskukseen sosiaaliohjaajan viransijaista 1.5.2019 alkaen.

Sosiaaliohjaaja toimii osana päiväkeskuksen moniammatillista tiimiä, johon kuuluu kaksi sosiaaliohjaajaa, sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä lääkäreitä. Auroran päiväkeskus ehkäisee hiv-tartunnan leviämistä huumeiden käyttäjien keskuudessa ja minimoi asiakaskunnan huumeiden käytöstä johtuvia haittoja. Tavoitteena on myös hiv-tartunnan saaneiden huumeiden käyttäjien osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Nyt haussa olevan sosiaaliohjaajan työtehtävät keskittyvät vertais- ja ryhmätoimintojen ja yhteisöllisyyden sekä osallisuuden kehittämiseen ja asiakastyöhön. Lisäksi työhön kuuluu jonkin verran sosiaalihuoltolain toteuttamista ja ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen päätöksentekoa. Työtä tehdään ainutlaatuisessa toimintaympäristössä tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen työryhmän sekä päiväkeskuksen toisen sosiaaliohjaajan kanssa. Työnkuvaan liittyy myös päiväkeskuksen välittömässä läheisyydessä olevan Auroran huumevieroitushoito-osaston sosiaaliohjaajan sijaistamista.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


Kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua työskennellä haittoja vähentävällä työotteella.