(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Sosiaaliohjaaja

Työavain 2-20-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 24.01.2019 kello 15:45
Aikuissosiaalityö , Komentajankatu 5 C 02600 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haetaan sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan aikuissosiaalityön alle 30-vuotiaiden nuorten tiimiin 1.2.2019 (tai sopimuksen mukaan) lukien. Sosiaaliohjaajan toimenkuvaan kuuluvat asiakastapaamiset joko toimistolla tai jalkautuen, intensiivinen lähityö sekä suunnitelmallinen työ sosiaaliohjauksen keinoin lähellä asiakkaan arkea. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös yhdessä työparina toimivan sosiaalityöntekijän ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tiimissämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Nuorten tiimissä panostamme yhteiseen työskentelytapojen kehittämiseen. Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta sekä halua kehittää ja uudistaa työtapoja ja -menetelmiä. Työskentelemme monitoimitiloissa, joten kollegoiden tuki on aina lähellä. Koko aikuissosiaalityö sijaitsee samassa toimistossa Perkkaalla, ja yhteensä meitä on noin 80 työntekijää. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa sekä kokemusta mielenterveystyöstä.

Arvostamme kokemusta intensiivisestä ja tavoitteellisesta asiakastyöstä sekä hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2500,88 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Johtava sosiaalityöntekijä Lotta Hämeen-Anttila
040 636 0715