(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 02.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 11.12.2018  kello 16:00
Korson vanhustenkeskus, Metsotie 23 01450 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut
Työavain 2-712-18

Haemme innovatiivista, positiivisen elämänkatsomuksen omaavaa, joustavaa, vastuuntuntoista ja organisointikykyistä sosiaalialan ammattilaista määräaikaiseen sosiaaliohjaajan tehtävään vanhusten erityisasumiseen Vantaalle Korson tehostetun palveluasumisen yksikköön.

Sosiaaliohjaajan tehtävässä pääset työskentelemään esimiesten ja sairaanhoitaja-tiiminvetäjien työparina tuoden oman asiantuntijuutesi moniammatilliseen tiimiin. Tarvittaessa toimit myös työvuorosta vastaavana henkilönä. 
Sosiaaliohjaaja toimii pääsääntöisesti sosiaalisen tuen, neuvonnan ja ohjauksen tehtävissä sekä neuvoo asiakasta käytettävissä olevien palveluiden piiriin ja suunnittelee yhteistyössä muun henkilöstön kanssa asiakkaiden tarvitsemia palveluita. Tehtävään kuuluu myös osallistumista perushoitotyöhön.

Asiakkaan tukeminen edellyttää vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, sosiaaliturvajärjestelmän ja palvelujen tuntemusta sekä itsenäistä työotetta. 

Olemme erityisasumisessa edelläkävijöitä. Siksi Sinullakin on hyvä olla kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Tarjoamme erityisasumisessa ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Järjestämme palvelut sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakkaitamme ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaillemme merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme. 

Tutustu meihin sosiaalisen median kautta:
• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/ 
https://youtu.be/Ifbdad3DPI8

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2377,18 €/kk
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).