(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Tehtävän kuvaus


Skanssitoiminta on osa Itäluotsia ja Itäkeskuksen nuorisotyöyksikön kohdennetun nuorisotyön toimintaa. Skanssitoiminta on moniammatillinen työmuoto, jota toteuttaa yhdessä Helsingin Kaupungin Nuorisopalvelut ja Sosiaali- ja terveystoimiala yhteistyössä.

Toiminta on tarkoitettu 12-15-vuotiaille varhaista tukea tarvitseville nuorille ja heidän perheilleen. Työn tavoitteena on syrjäytymisen ehkäiseminen. Toimintaan osallistuvalle nuorelle tarjotaan yksilöllistä ja kokonaisvaltaista tukea yhteistyössä kodin, koulun sekä vapaa-ajan toimijoiden kanssa. Skanssitoiminnan ominaispiirteitä on työparin yhteistyössä ohjaama vahva ryhmämuotoinen toiminta käytöshäiriöillä oireileville nuorille. Lisäksi Skanssin ohjaaja osallistuu Nuorten toimintatalo Kipinän kohdennettuun työhön, tarjoten yksilö- ja pienryhmätukea myös Itä-Helsingin muille nuorille yhdessä yksikön muiden ohjaajien kanssa.

Haemme nyt Skanssiin yhteistyökykyistä kohdennettuun nuorisotyöhön, työpariuteen ja moniammatilliseen työryhmään soveltuvaa henkilöä, jolla on valmius sekä kiinnostusta toimia nuorten parissa.

Työ alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

* Työ edellyttää kasvatuksellista ja kokonaisvaltaista paneutumista nuoren tilanteeseen
* Työ vaatii toiminnallisten menetelmien ja nuorten ohjauksen hallintaa
* Työhön kuuluu erilaisten pienryhmien ohjaamista sekä retki- ja leiritoimintaa
* Työhön kuuluu toiminnan ohjaaminen ja kohdennettu työ nuorten toimintatalo Kipinässä
* Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Luemme eduksi


hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kokemuksen perheiden ja muiden viranomaisten kanssa työskentelystä, nuorille suunnattujen palveluiden tuntemuksen sekä ART-menetelmän tuntemuksen.