(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme vammaisten sosiaalityöhön sosiaaliohjaajaa.

Sosiaaliohjaaja on osa neljän hengen tiimiä, jonka tehtävänä on tukea vammaisia henkilöitä mahdollisimman itsenäisessä asumisessa koko kaupungin alueella. Sosiaaliohjaajat tukevat asiakkaita esim. asunnon hakemiseen, kodin kunnossapitoon, toimeentuloon, työhön ja opiskeluun sekä terveyteen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Lisäksi sosiaaliohjaajat järjestävät asiakkaille ryhmätoimintaa.

Asiakkailla voi olla erilaisia vammoja ja sairauksia esim. aivovamma, dysfasia, cp-vamma, oppimisen ja ymmärtämisen ongelmia, mielenterveyden ongelmia tai he ovat autismin kirjolla.

Työ on liikkuvaa, työvälineet kannettava tietokone ja älypuhelin. Työtä tehdään asiakkaiden kotona ja heidän toimintaympäristöissään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työtä tehdään joko yksin tai työparin kanssa.

Tehtävä täytetään 1.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut järjestetään tiistaina 20.11.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


kokemusta vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä suunnitella ja organisoida omaa ja työryhmän työtä, kykyä toimia joustavasti osana työryhmää sekä sujuvaa kirjoittamista.