Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaaliohjaajan sijaista Asumisen tuki- yksikköön.

Tehtävänä on asunnottomuustaustaisten päihde- ja mielenterveysasiakkaiden asumisen ja arjen taitojen tukeminen. Sosiaaliohjaaja osallistuu asiakassuunnitelmien laatimiseen, toteuttamiseen ja arviointiin yhteistyössä sosiaalityöntekijän sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja päivittäin vaihtelevaa. Tukiasunnot ovat itsenäisiä pien- ja solutukiasuntoja ja ne sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä. Työtä on mahdollista tehdä parityöskentelynä. Asumisen tuella on käytössään kaksi henkilöautoa ja kaksi pakettiautoa.

Sosiaaliohjaaja kuuluu tukiasumisen lähityön tiimiin, jossa työskentelee 13 sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaaliohjaaja. Työryhmämme on motivoitunut, nuorekas, kehittämismyönteinen ja meillä on hyvä työilmapiiri. Työryhmälle on järjestetty säännöllinen työnohjaus.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. mahdollisuuden työsuhdematkalippuun ja edullisen ja monipuolisen kuntosalin käyttöön. Katso lisää henkilöstöeduista alla kohdasta, Linkki lisätietoihin.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Palvelujärjestelmän tuntemisen sekä ajokortin.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1198317
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki