(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaaliohjaajaa vammaisten sosiaalityön eteläiseen toimipisteeseen Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen.

Tehtävä alkaa 3.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun asiakkaiden neuvonta ja ohjaus. Asiakkaat asuvat eri puolilla Helsinkiä. Sosiaaliohjaaja asioi asiakkaidensa kanssa puhelimitse ja tapaa heitä kotikäynneillä tai vammaisten sosiaalityön toimipisteissä.

Lisäksi sosiaaliohjaaja on mukana henkilökohtaisen avun yhteistyöryhmissä ja huolehtii osaltaan henkilökohtaisen avun työnantajamalliin liittyvistä kehittämistehtävistä.

Lähitiimiin kuuluu toinen henkilökohtaisen avun sosiaaliohjaaja ja esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteessämme työskentelee myös mm. kuljetuspalvelun ja omaishoidon tuen sosiaaliohjaajia sekä sosiaalityöntekijöitä ja toimistosihteereitä. Kaikkiaan toimipisteessämme työskentelee liki 30 erilaista vammaistyön ammattilasta.

Toimipisteemme sijaitsee Kalasataman terveys-ja hyvinvointikeskuksessa, joka on upouusi rakennus ja uudenlainen toiminnallinen kokonaisuus. Se tarjoaa kaupunkilaisille monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut metroaseman välittömässä läheisyydessä ja erinomaisten kaupallisten palvelujen äärellä.

Työ on osittain liikkuvaa. Meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten älypuhelin ja kannettava tietokone etäyhteyksin. Etätyön tekeminen on sovitusti mahdollista. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen.

Haemme innostunutta ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaaliohjaajaa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, perehdytyksen sekä osaavat ja mukavat työkaverit, joilta voi aina kysyä. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1911-18 (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan myös kykyä toimia yhteistyöverkostoissa ja työskennellä eri tavoin vammaisten asiakkaiden kanssa.