(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Tehtävän kuvaus


Roihuvuoren monipuolisessa palvelukeskuksessa on avoinna vakituinen työpaikka. Paikka on arviointi-ja kuntoutusyksikkö Melukylässä.

Melukylässä saat työskennellä oman alasi asiantuntijana monialaisessa tiimissä. Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja innokkuutta kehittää työtään. Arviointi-ja kuntoutusyksikössä sosiaaliohjaaja tekee saumatonta yhteistyötä myös Helsingin kaupungin asiakasohjausyksikön, Helppiseniorin kanssa.
Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu asiakkaan toimintakyvyn tukeminen ja asioiden hoito mm. hoitokokoukset, etuudet, edunvalvonta ja asiakasmaksuasiat. Tavoitteenamme on asiakkaan turvallinen kotiutuminen.

Työ jakautuu kahden yksikön välille siten että 80% työstä on arviointi-ja kuntoutusyksikkö Melukylässä ja 20% Ryhmäkoti Huvikummussa.

Olemme vielä Herttoniemen sairaalan tiloissa, mutta muutamme takaisin Punahilkantielle marraskuussa 2018.

Haastattelu tapahtuu ryhmähaastatteluna 8.11.2018 klo 10-11. Ryhmähaastatteluun osallistuvat kutsutaan mukaan viimeistään 2.11.2018 klo 12 mennessä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosiaaliohjaaja, sosionomi, geronomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Luemme eduksi


2378,27e/kk