(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaaliohjaajaa Haagan ja Myllypuron kuntoutuskoteihin. Kuntoutuskodit ovat tarkoitettuja helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille. Haagan kuntoutuskodissa on 37 paikkaa ja Myllypuron kuntoutuskodissa 72.

Tavoitteenamme on kuntouttaa asukkaita selviytymään sairautensa oireiden kanssa, hoitamaan terveyttään sekä selviytymään jokapäiväisissä arkitehtävissä ja sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Hoitotyön periaatteinamme ovat kuntouttava työote, yhteisöllisyys ja yksilöllisyys.
Yksiköissämme työskentelee sekä sairaanhoitajia että lähihoitajia.

Sosiaaliohjaaja edustaa oman alansa asiantuntijaa hoitotiimeissä. Tehtäviin kuuluu mm. asukkaan sosiaalietuuksiin liittyvät kysymykset, osallistuminen kuntoutusuunnitelman tekemiseen ja omalta osaltaan sen toteuttamiseen.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalipun ja tarvittaessa mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Voit hyödyntää myös edullisen ja monipuolisen kuntosalin käytön vapaa-ajallasi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa tehdystä työstä.