(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista sosiaalityön parissa!

Etsimme nyt sosiaaliohjaajia sosiaalityöntiimiin keikkailemaan. Työskentelyalueina ovat Vantaan ja Espoon vastaanottokeskukset. Vastaanottokeskuksissa tehtävänämme on tarjota ensivaiheen vastaanottopalvelut ja sosiaaliohjaus turvapaikanhakijoillemme. Tavoitteenamme on tukea asukkaidemme sopeutumista Suomeen, parantaa heidän elämänlaatuaan sekä ohjata heitä hyvään itsenäiseen elämään.

Sosiaaliohjaajana tärkein tehtäväsi on asiakkaidemme itsenäinen ohjaustyö, ongelmien ratkominen ja avustaminen sosiaalityön eri osa-alueilla. Työskentelet sekä nimettyjen oma-ohjaus asiakkaiden kanssa, että erilaisissa ryhmä- ja perhetapaamisten parissa. Sosiaaliohjaajana pidät yhteyttä viranomaisiin, esim. poliisi ja lastensuojelu. Toimit linkkinä kotouttamispalveluihin ja autat asiakkaitamme asioinnissa muiden sidosryhmien, kuten koulujen ja sosiaalivirastojen kanssa. Lisäksi tehtävääsi kuuluu esimerkiksi yhteistyö muiden vastaanottokeskusten kanssa esimerkiksi perheitä yhdistettäessä.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä ja käytössäsi on liukuva työaika. Tehtävään soveltuu sosionomi tai alan opiskelija (mieluiten jo opinnoissaan edennyt).

Olemme hyvä match, mikäli:

  • vastuullisuus ja oman työn vaikuttavuus ovat sinulle tärkeitä asioita

  • pidät edelläkävijyyttä tärkeänä ja uskallat itse ajatella toisin ja uudella tavalla

  • olet hengeltäsi aito tiimipeluri ja ymmärrät tiedon ja osaamisen jakamisen tärkeyden

  • arvostat matala hierarkista ja ketterää toimintaympäristöä

  • sinulla on kokemusta sosiaalityön osa-alueista

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mukavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen, hyvät edut ja ennen kaikkea kokemuksen rikastuttamaan taustaasi. Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan ammattitaitosi sitä kipeimmin kaipaavien avuksi. Mikäli ilmoitus sai sinut innostumaan, toivomme kuulevamme sinusta pian. Jätä siis hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään, sillä haastattelemme jo hakuajalla. Kerrothan hakemuksessa milloin pystyisit aloittamaan meillä. Viimeinen hakupäivä 31.10.2018. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä voit olla yhteydessä HR konsultti Julia Larkkaan, puh: 0505595435. Toivottavasti kuulemme sinusta.

Millaisia urapolkuja tarjoamme Luonassa? Käy kurkkaa uratarinoitamme: https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/