(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaaliohjaajaa vakinaiseen tehtävään Kivelän monipuoliseen palvelukeskukseen. Työ kohdentuu pääasiallisesti arviointi- ja kuntoutusosastolle.

Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä. Kivelässä toimii kaksi arviointi- ja kuntoutusosastoa, viisi ympärivuorokautisen hoivan osastoa sekä kaksi päivätoimintayksikköä. Osa yksiköistä on ruotsinkielisiä. Kivelä on mukana lähialuemalli kokeilussa, jossa palvelukeskuksen yhteyteen kuuluu 5 kotihoidon aluetta. Työhön sisältyy perehdytys lähialuemalliin ja työssä on mahdollisuus työskennellä myös kotihoidossa.

Osastollamme toteutuu asiakkaiden yksilöllinen, kuntoutumista ja toimintakykyä arvioiva ja tukeva hoito. Asiakkaat saapuvat pääasiassa kaupungin sairaaloista ja kotihoidosta. Toimintamme tavoitteena on asiakkaiden toimintakyvyn ylläpito ja koheneminen siten, että asiakkaat voivat palata arviointi- ja kuntoutusjakson jälkeen kotiin tai siirtyä kevyempiin hoitopaikkoihin toimintakykynsä mukaisesti.

Sosiaaliohjaaja vastaa asiakkaiden psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn tukemisesta sekä edunvalvontaan liittyvien asioiden hoidosta yhteistyössä moniammatillisen tiimin sekä HelppiSeniorin asiakasohjaustiimin kanssa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu asiakkaiden, omaisten ja henkilökunnan ohjaus/neuvonta sosiaaliohjaukseen liittyvissä asioissa. Työhön sisältyy tarpeen mukaan kotikäyntejä sekä tiivistä yhteistyötä kotihoidon kanssa.

Sosiaaliohjaaja työskentelee osana talon itseohjautuvaa kuntoutustiimiä osallistuen omalla työpanoksellaan koko Kivelän gerontologisen kuntoutuksen kehittämiseen jakaen asiantuntijuuttaan talossa ja toimien eri verkostoissa.

Edellytämme aktiivista ja kehittävää työotetta, hyvää kirjallista esitystaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Aito kiinnostus ja halu kehittää vanhustyötä ovat tärkeitä lähtökohtia. Hakuaikaa on jatkettu.

Eduksi luetaan Pegasos-, Effica- sekä ATJ-järjestelmien tuntemus.

Työssä voi aloittaa 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle Kivelässä antoisan ja mielenkiintoisen työn vanhustyön ammattilaisten joukossa!

Jätä hakemus sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Työsuhde: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


2378,27 euroa/kk