(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 24.09.2018 kello 16:00
Tuettu asuminen- ja työtoiminta, Koisotie 3 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Tule kanssamme kehittämään Vantaan aikuissosiaalityön asumispalveluja entistä paremmiksi. Haemme sosiaaliohjaajaa asiakastyöhön. 

Vantaalla on keskitetty aikuissosiaalityön tarjoamat asunnottomien palvelut ja päihdepalvelujen kuntouttavat asumispalvelut vuoden 2018 alusta. Asumispalveluissa tuotetaan sosiaalihuoltolain 21§ mukaisia asumispalveluja mm. päihde- ja mielenterveyskuntoutujille sekä asunnottomille henkilöille. Asiakkaiden palvelutarpeen arviointi ja asiakasohjaus tapahtuu asunnottomien sosiaalityön yksikössä.

Sosiaaliohjaajan aloituspaikka tulee olemaan Tuetun asumisen- ja työtoiminnan tiimissä, jossa työskentelee 11 sosiaalialan ammattilaista. Työskentelyä on tarkoitus kehittää osana laajempaa asumispalvelujen kokonaisuutta. 

Sosiaaliohjaajan työtehtävät:

Sosiaaliohjaajan työtehtävänä on tukea asiakasta hänen omassa asunnossaan. Asiakkaan asunto on joko tukitalossa tai vuokra-asunnossa, joita on ympäri Vantaata. Asumispalvelujen vuokrasopimukset ovat pääsääntöisesti määräaikaisia ja asiakkaat siirtyvät eteenpäin saatuaan oman vuokra-asunnon. Sosiaaliohjaajat tukevat, ohjaavat ja neuvovat asiakkaita elämänhallinnan eri osa-alueilla, kuten taloudenhallinnassa ja asumistaitojen vahvistamisessa kokonaisvaltaisesti. Asiakkaita autetaan rakentamaan ja pitämään yllä heidän kannaltaan olennaisia verkostoja. Työskentelyssä painottuu kuntouttava työote asiakkaiden omatoimisuuden, kuntoutumisen ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Arvostamme itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 § 8 mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: päihde- ja mielenterveystyön osaamista ja ajokorttia.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-562-18