(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 15.10.2018
Hakuaika päättyy 28.09.2018  kello 16:00
Pähkinärinteen asumispalveluyksikkö, Pähkinärinteentie 31 01710 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Vantaan Asumispalvelujen Pähkinärinteen asumispalveluyksikkö hakee vakituiseen työsuhteeseen sosiaaliohjaajaa.

Pähkinärinteen asumispalveluyksikössä on 33 vuokra-asuntoa, jotka on kohdennettu pitkäaikaisasunnottomille henkilöille, jotka tarvitsevat ohjausta asumisen ja arjen asioissa mielenterveys- ja päihdeongelmasta johtuen. 
Asumisyksikkö soveltaa AE- periaatetta. Asiakkaat asuvat omalla vuokrasopimuksella, eikä asumisessa edellytetä päihteettömyyttä. Tavoitteena on tarjota asiakkaille perusedellytykset, oma koti ja siihen tarvittava tuki, jonka pohjalta on mahdollisuus kuntoutua. 

Asumisyksikössä työskentelee moniammatillinen tiimi, kaksi sosiaaliohjaajaa, kolme ohjaaja, yksi sairaanhoitaja ja yksikön vastaava ohjaaja. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa ja viikonloppuisin klo 10-18. 

Sosiaaliohjaajan tehtäviä on asiakkaiden palvelutarpeen arvioiminen, laatiminen, toteuttaminen ja omana työntekijänä toimiminen asiakassuunnitelman mukaisesti. 
Asumisyksikössä sosiaaliohjaaja on lähellä asiakkaiden arkea ja antaa ohjausta ja tukea arjen asioissa, sosiaalietuuksien hakemisessa, palvelujen käytössä ja on tarvittaessa asiointiapuna. Lisäksi sosiaaliohjaaja vastaa yksikön vuokranseurannasta, ohjaa asiakasryhmiä ja osallistuu verkostotyöhön. 

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 8 § mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: 
- ajokorttia ja autolla ajotaitoa

Luemme eduksi työkokemuksen ja osaamisen päihde- ja mielenterveysongelmaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä ja sosiaaliturvajärjestelmän sekä palvelujen tuntemisen.

Tehtävän aloitus 15.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2377,18 €/kk
Työaika: Kaksivuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.fi)