(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

Tehtävän kuvaus


Idän nuorten sosiaalityön 1-tiimissä on haettavana vakinainen sosiaaliohjaajan virka 1.11.2018 lukien.

Tiimissämme työskentelee 2 sosiaaliohjaajaa, 4 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimimme palvelee 16-29-vuotiaita vuosaarelaisia nuoria. Työpisteemme sijaitsee Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus Albatrossissa.

Sosiaaliohjaaja työskentelee 16-29-vuotiaiden asiakkaiden parissa. Työhön kuuluu mm. suunnitelmallista sosiaaliohjausta niin itsenäisesti omien asiakkaiden parissa kuin parityönä sosiaalityöntekijän tai toisen sosiaaliohjaajan kanssa, jalkautuvaa työtä, täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen myöntämistä ja työskentelyä monialaisissa verkostoissa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1290-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön.