(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Tehtävän kuvaus


Aikuisten sosiaalityön 2-tiimissä Vuosaaren palvelupisteellä on haettavana vakinainen sosiaaliohjaajan virka 10.9.2018 alkaen.

Tiimissämme työskentelee vakinaisesti 3 sosiaaliohjaajaa, 3 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimimme palvelee yli 30-vuotiaita asiakkaita Vuosaaren alueella. Työpisteemme sijaitsee osoitteessa Kahvikuja 3, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olemme osa Albatrossin terveys- ja hyvinvointikeskusta Vuosaaressa.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. suunnitelmallinen sosiaaliohjaus niin itsenäisesti omien asiakkaiden parissa kuin parityönä sosiaalityöntekijän tai toisen sosiaaliohjaajan kanssa, jalkautuvaa työtä, täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä sekä työskentelyä monialaisissa verkostoissa. Helsingin kaupunki järjestää säännöllisesti työtä ja työn kehittämistä tukevia koulutuksia henkilöstölleen.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1363-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2495.74 e/kk