(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme vanhustyöstä innostunutta sosiaaliohjaajaa Riistavuoren monipuolisen palvelukeskuksen palvelutaloon, sijaisuuteen 3.9 - 31.12.2018 väliseksi ajaksi.

Palvelutalossa sosiaaliohjaajan tehtäviin sisältyy asukkaiden psykososiaalisen toimintakyvyn tukeminen sekä erilaisten etuusasioiden, edunvalvonnan ja asukasmaksujen hoito. Sosiaaliohjaaja osallistuu hoitoneuvotteluihin moniammatillisen tiimin jäsenenä ja tukee asukkaita aktiivisen arjen sujumisessa. Omaisyhteistyö on tärkeä osa tehtävääsi, samoin yksilö- ja ryhmätoimintojen suunnittelu ja toteuttaminen. Tehtävässä edellytetään verkostointitaitoja ja kykyä hallita vaihtuvia tilanteita.

Yksikkömme on 31 asuntoa käsittävä palvelutalo, jossa asutaan ympärivuorokautisen tuen turvin. Hoitotyötä toteutetaan asukaslähtöisesti ja yhteisöllisesti. Ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen on meille tärkeää mielekkään arjen toteuttamisessa. Tule mukaan täydentämään osaamistamme.

Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi