(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Tehtävän kuvaus


Kinaporin monipuolinen palvelukeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Sörnäisissä ja tuottaa monipuolisia palveluita alueen ikäihmisille.

Palvelutalossa on 28 asuntoa ja ryhmäkodeissa ympärivuorokautista hoitoa 26 asukkaalle. Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Fenixissa on 13 asiakaspaikkaa.
Monipuolisessa palvelukeskuksessa toimii myös palvelukeskus, jonka toiminnan tavoitteena on ylläpitää ikäihmisten toimintakykyä, tukea heidän kotona asumistaan ja ennaltaehkäistä syrjäytymistä.

Palvelukeskuksen monipuolinen tarjonta kannustaa kohottamaan kuntoa ja parantamaan sekä fyysistä, psyykkistä, että sosiaalista hyvinvointia. Lisäksi talossa toimii kaksi päivätoimintayksikköä: Sointu muistisairaille asiakkaille ja Kammari fyysistä kuntoutusta tarvitseville.

Työssäsi sosiaaliohjaajana toimit osana monialaista tiimiä. Aito kiinnostus, halu tehdä ja kehittää vanhustyötä ovat tärkeitä lähtökohtia. Arvostamme positiivista asennetta ja luovuutta. Olethan yhteistyökykyinen, utelias ja avoin uudelle.

Sosiaaliohjaaja työskentelee arviointi ja kuntoutusyksikössä neljänä päivänä viikossa ja yhden päivän viikossa palveluasumisessa. Sosiaaliohjaus, yhteistyö Helppiseniorin kanssa, aktiivisen arjen ja ryhmätoimintojen kehittäminen sekä verkostoyhteistyö ovat tärkeimmät työtehtäväsi. Yhteistyö omaisten kanssa on niin ikään merkittävässä roolissa. Osallistut myös vapaaehtoistoiminnan koordinointiin.

Työ on kaksivuorotyötä painottuen päivävuoroihin.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja, joka tarjoaa hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä henkilökuntaedut.

Toivomme hakemukset ensisijaisesti www.helsinkirekry.fi kautta.

Ryhmähaastattelu järjestetään valituille 27.8.2018 klo 14-16 Kinaporin monipuolisessa palvelukeskuksessa.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Luemme eduksi


sosiaali- ja terveystoimen palvelujärjestelmien ja palveluketjun tehtävien tuntemusta.