(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Hakuaika: 2.3.2018 - 18.3.2018 
Työsuhteen kesto: Vakinainen            
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA vakituiseen virkaan hyvinvointiyhtymän asiakasohjaukseen, gerontologiseen sosiaalityöhön. 

Tehtävän päätoimipiste sijaitsee asiakasohjaus Siirissä Lahden keskustassa, mutta toimimme ja teemme palvelutarpeen arviointeja 10 kunnan alueella (Lahti, Hollola, Kärkölä, Asikkala, Padasjoki, Hartola, Iitti, Orimattila, Myrskylä, Pukkila). 

Tulet työskentelemään vanhusten palvelujen sosiaalityössä - tuet, ohjaat ja neuvot ikääntyneiden sosiaalisissa ongelmissa. Asiakkainasi on yli 65-vuotiaita, erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä, joiden palveluntarpeen määrittelet. Sinä, joka haluat vaikuttaa ikäihmisten sosiaaliseen hyvinvointiin, olet tässä työssä omimmillasi. Vanhusten palvelujen ja kuntoutuksen sosiaalityö edellyttää monialaista asiantuntijayhteistyötä ja yhteistyöverkostoja on paljon.

Gerontologisen sosiaalityön energisessä tiimissämme on kuusi sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaajaa. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä työtämme. Tarjoamme mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen, ja ammattitaitoinen tiimi ja esimies tukevat sinua työssäsi. 

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) määrittelemää sosiaaliohjaajan kelpoisuutta. Oman auton käyttö on välttämätön.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES
Työavain: PHHYKY-12-106-18

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Pasi Ilonen, 
p. 044 482 0047