(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala/ Katriinan sairaala ja Peijaksen akuutti geriatrinen yksikkö

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 04.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 30.06.2021Hei, me Vantaan sairaalassa etsimme joukkoomme osa-aikaista ( 40%)  sosiaaliohjaajaa työskentelemään kanssamme.  

Sosiaaliohjaaja  on osa moniammatillista työyhteisöä ja osallistuu potilaiden hoidon, kuntoutuksen, jatkohoidon ja sosiaaliturvan järjestämiseen tukien potilaiden ja heidän perheidensä sosiaalista toimintakykyä, osallisuutta, elämän hallintaa ja elämän laatua. Sosiaaliohjaajajan  asiantuntemusta tarvitaan erityisesti monisairaiden ja -ongelmaisten potilaiden kohdalla, joilla on laaja-alaisia psykososiaalisia, sosiaalioikeudellisia ja useiden eri palvelujärjestelmien alueille kuuluvia palvelutarpeita.
Sosiaalihoitaja tekee oman eristyisosaamisensa osalta myös itsenäistä palvelutarpeen kartoitusta ja käyttää potilaskohtaista harkintaa palveluiden ja etuuksien tarpeesta ja saatavauudesta sekä ohjaa potilaita ja omaisia tämän harkinnan perusteella.
 
Sairaalassa on kolme sosiaaliohjaajaa ja työtehtävät sijoittuvat sekä Katriinan sairaalan kuntoutusosastoille että Peijaksen sairaalan akuuttigeriatrisille osastoille.  Sairaalassa työskentelee palveluohjaajia, joiden tehtävänä on potilaiden jatkohoidon- ja asumisen erityiskysymykset. Sosiaaliohjaajat tekevät tiivistä yhteistyötä potilaan koko moniammatillisen tiimin kanssa ja erityisesti palveluohjaajan kanssa. 

Yksi sosiaaliohjaajistamme tekee osa-aikaista työtä ja tähän sijaisuuteen etsimme tekijää.  Tarjolla on 40% työaika eli 15:30 h. Tämän tuntimäärän voisi tehdä 2-3 päivänä viikossa ja työpiste ainakin alkuvaiheessa on Katriinan sairaalassa Seutulassa. 

Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi.  

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: Kokemuksen työskentelystä sairaalaympäristössä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko (40%)


Yhteystiedot:

Johtava ylilääkäri

Jyvälahti Annariina

043-8251903

annariina.jyvalahti@vantaa.fi

Sosiaaliohjaaja Päivi Grundström, 050-3124467Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.