Sosiaaliohjaaja (vammaispalvelut)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme vammaisten sosiaalityön lännen ja pohjoisen alueen toimipisteeseen kuljetuspalveluiden sosiaaliohjaajaa 50 % viransijaisuuteen (sisältäen mahdollisuuden tehdä 100 % työaikaa ajalla 1.4.-31.5.2021).

Tehtävässä on mahdollista jatkaa pitkäkestoisesti, vaikka sijaisuudesta johtuen puolikas virka voidaan täyttää vain vuodeksi kerrallaan. Esihenkilön päätöksellä virkamääräystä voidaan jatkaa vuosittain.

Kuljetuspalveluiden sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalveluhakemusten käsittely, siihen liittyvä asiakas- ja verkostotyö, sekä päätöksenteko. Sosiaaliohjaaja tekee päätöksiä myös sosiaalihuoltolain mukaisesta liikkumisen tuesta.

Vammaisten sosiaalityön länsi-pohjoisessa toimipisteessä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, toimistosihteereitä, sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Kuljetuspalvelun työryhmässä Sinulla on viisi ammattitaitoista kollegaa sekä johtavat sosiaalityöntekijät tukenasi.

Meillä viihdytään ja yhteishenki on loistava!

Työtä teemme toimistolla, etänä, asiakkaiden kotona ja verkostoissa. Voit itse vaikuttaa siihen milloin ja missä työsi teet. Käytössäsi on kannettava tietokone toimivin etäyhteyksin ja älypuhelin. Kokoukset ja tiimipalaverit pidämme tällä hetkellä Teamsissa.

Työpaikkamme sijaitsee hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä, Malmin juna-aseman vieressä, osoitteessa Ala-Malmin tori 2.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-7-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Lisäksi edellytämme:

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta liikkuvaan työhön.


Luemme eduksi:

Vastuullisen ja innostuneen asenteen!

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Elina Takkinen puh. 09 310 58281

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot