(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, vakituinen, Espoon aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Espoon aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaaliohjaajan virka 1.4.2020 (tai sopimuksen mukaan) alkaen. Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme aikaansaavaa aikuissosiaalityön ammattilaista. Olet innostunut työstäsi, sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot ja tavoitteellinen työote ja osaat työskennellä erilaisissa verkostoissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu Espoon kaupungin aikuissosiaalityöhön MOT (Matinkylä-Olari-Tapiola) - tiimiin. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä kolme sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa, lähityöntekijä ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimissä kuin myös koko toimipisteellä vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki ja töitä tehdään asiakaslähtöisesti. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa avokonttorissa, jossa asiakastapaamishuoneet, palaveritilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Työsi alussa saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, mahdollisuuden etätyöpäiviin sekä mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Lisäksi saat käyttöösi Espoon kaupungin henkilöstöetuudet.

Sosiaaliohjaajan työnkuvaan kuuluu palvelutarpeen arvioinnit sosiaaliohjauksen asiakkaille, asiakassuunnitelmien laatiminen ja seuraaminen, harkinnanvarainen toimeentulotuki ja neuvontapalvelut puhelimitse. Sosiaaliohjaajan työnkuvaan kuuluu myös suunnitelmallinen työ sosiaaliohjauksen keinoin lähellä asiakkaan arkea. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös parityönä sosiaalityöntekijän tai muun yhteistyötahon kanssa.


Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö
Työaika: 38 h 45 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme englannin kielen osaamista, Effica- asiakastietojärjestelmän tuntemusta sekä Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot