(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, vakituinen, Aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Espoon aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaaliohjaajan vakituinen virka. Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme innostunutta sosiaaliohjaajaa!

Sosiaaliohjaajan toimenkuvaan kuuluvat asiakastapaamiset toimistolla, etänä tai jalkautuen, intensiivinen lähityö sekä suunnitelmallinen työ sosiaaliohjauksen keinoin lähellä asiakkaan arkea. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös yhdessä työparina toimivan sosiaalityöntekijän ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu Espoon kaupungin aikuissosiaalityöhön Leppävaaran tiimiin, jossa asiakkaat ovat yli 30-vuotiaita. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä neljä sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa sekä kaksi etuuskäsittelijää, sosiaalisen kuntoutuksen ohjaaja, kaksi talousneuvojaa ja johtava sosiaalityöntekijä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat asiantuntevan ja osaavan työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Voit tehdä sovitusti etäpäiviä, osallistua tarjolla oleviin koulutuksiin ja työnohjaukseen.

Korona-aikana käytössä on laajat etätyömahdollisuudet. Haastattelut toteutaan etänä Teamsin välityksellä. Ennen yksilöhaastatteluita saatetaan käyttää videoituja kysymyksiä haastateltavien valinnassa.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö, Leppävaaran tiimi
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä kirjallisia taitoja.

Arvostamme kokemusta sosiaalihuoltolain mukaisesta kirjaamisesta ja päätöksenteosta sekä toimeentulotukiosaamista. Lisäksi arvostamme kokemusta intensiivisestä ja tavoitteellisesta asiakastyöstä, hyviä yhteistyötaitoja, englannin kielen osaamista, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta ja paineensietokykyä nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot