(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, sijaisuus, Linkki
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Sosiaali- ja terveysneuvontapiste Linkin toiminta-ajatuksena on tarjota matalan kynnyksen sosiaali- ja terveysneuvontaa päihteidenkäyttäjille. Linkki tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ruiskujen ja neulojen vaihtoa, rokotuksia, pikatestauksia (HIV, hepatiitti), pieniä haavanhoitoja ja keskustelua. Lisäksi Linkissä tarjotaan asiakkaille neuvontaa terveydenhoidosta, sosiaalihuollon palveluista, tartuntataudeista, hoitopaikoista ja hoitoonohjauksesta.

Linkin sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaan tukeminen ja ohjaaminen palvelujen ja etuuksien hakemisessa ja käyttämisessä, asiakkaan voimavarojen tunnistaminen ja vahvistaminen sekä elämänhallinnan tukeminen sosiaaliohjauksen keinoin. Sosiaaliohjaaja toimii monialaisessa yhteistyössä muiden palveluiden sekä palveluntuottajien ja järjestöjen kanssa.

Työpaikan nimi: Sosiaali- ja terveysneuvontapiste Linkki
Työaika: 38h 15min/viikko, yleistyöaika
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot