(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, sijaisuus, Aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Espoon aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaaliohjaajan viransijaisuus ajalle 25.2.2020 (tai sopimuksen mukaan) - 2.1.2021.

Olet kiinnostunut aikuissosiaalityöstä, sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot, tavoitteellinen työote ja osaat työskennellä erilaisissa verkostoissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu Espoon kaupungin aikuissosiaalityöhön MOT (Matinkylä-Olari-Tapiola) -tiimiin. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä kolme sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa, yksi juniorimallin sosiaalityöntekijä, kaksi asumisneuvojaa, kolme lähityöntekijää sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijöiden, sosiaaliohjaajien, asumisneuvojien ja lähityöntekijöiden lisäksi toimipisteellämme työskentelee etuuskäsittelijöitä ja toimistosihteereitä. Tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki ja töitä tehdään asiakaslähtöisesti. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään osaavan ja mukavan työyhteisön kanssa viihtyisissä tiloissa Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Työsi alussa saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, mahdollisuuden etätyöpäiviin, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin sekä saat käyttöösi modernit työvälineet.

Sosiaaliohjaajan työnkuvaan kuuluvat asiakastapaamiset joko toimistolla tai jalkautuen, palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmien laatiminen, suunnitelmallisen työn toteuttaminen ja seuraaminen, harkinnanvarainen toimeentulotuki ja neuvontapalvelut puhelimitse. Työtä tehdään itsenäisesti mutta myös yhdessä työparina toimivan sosiaalityöntekijän ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Espoon aikuissosiaalityön toimipaikka sijaitsee Perkkaalla osoitteessa Komentajankatu 5. Toimistomme monitoimitiloissa työskentelee tällä hetkellä yhteensä n. 80 työntekijää. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa avokonttorissa, jossa asiakastapaamishuoneet, palaveritilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Sinulla on käytettävissäsi Espoon kaupungin henkilöstöetuudet.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö

Työaika: 38 h 45 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusehto: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme Sosiaali-Effican tuntemusta.