(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Töölön seniorikeskuksen moniammatilliseen työyhteisöömme Sinua, reipas, helposti lähestyttävä ja yhteistyöhaluinen sosiaaliohjaaja!

Talomme sijaitsee ydinkeskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä asuu vakituisesti 106 asukasta. Lisäksi talossa on lyhytaikaishoidon asumista sekä palvelukeskus- ja päivätoimintaa.

Sosiaaliohjaajana työskentelet pääsääntöisesti talomme pitkäaikaisasumisen yksiköissä, eli kahdessa palveluasumisen tiimissä sekä neljässä ryhmäkodissa. Työsi pääpaino on asukkaidemme toimintakyvyn tukemisessa ja asioiden hoitamisessa.

Psykososiaalista tukea tarvitsevat asukkaamme ovat tärkeä osa päivittäistä työtäsi. Heidän kanssaan työskentelet niin yksilö- kuin ryhmätilanteissa.

Olet aktiivisesti mukana asukasvaihtoon liittyvissä asioissa ja huolehdit asukkaidemme edunvalvontaan ja asukasmaksuihin liittyvistä asioista. Osallistut hoitoneuvotteluihin oman alasi asiantuntijana.

Olet kehittämismyönteinen, vastuullinen, ratkaisukeskeinen ja itsenäiseen työhön tottunut sosiaaliohjaaja. Toivomme sinun olevan myös aktiivinen toimija monialaisessa yhteistyössä muun henkilöstön, sidosryhmien ja omaisten kanssa. Pidämme tärkeänä yhteisöllisyyden edistämistä, ja oletkin tärkeässä roolissa yhteisön toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Maarit Seppänen, p. 09 310 74222, maarit.seppanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi