Sosiaaliohjaaja, seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Myllypuron seniorikeskukseen vakituista sosiaaliohjaajaa 1.4.2021 alkaen.

Oletko kiinnostunut iäkkäistä ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan? Oletko ihmislähtöinen ja innostunut hyvän elämän mahdollistaja ympärivuorokautisen hoivan asukkaille? Jos vastasit kyllä, tätä paikkaa sinun kannattaa hakea!

Sosiaaliohjaajana työskentelet ympärivuorokautisen hoidon asukkaiden, omaisten, monialaisen työyhteisön sekä sidosryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja asioiden hoito, monialainen yhteistyö ja sen kehittäminen sekä yhteisöllisyyden edistäminen. Sinulla on tärkeä rooli tukea asukkaittemme osallisuutta ja osallistumista. Yhdessä muun työyhteisömme kanssa mahdollistat asukkaille uusia kokemuksia sekä mielekästä tekemistä.

Myllypuron seniorikeskuksessa on 136 asukasta. Osastoillamme työskentelee kaksi sosiaaliohjaajaa sekä harrastetoiminnan ohjaaja yhdessä hoitohenkilökunnan, terapeuttien ja muiden toimijoiden kanssa.

Seniorikeskuksemme toimitilat Myllymatkantiellä ovat täydellisessä peruskorjauksessa. Toimintamme on siirtynyt väistötiloihin Herttoniemen sairaalarakennukseen syyskuuhun 2021 saakka. Takaisinmuuton yhteydessä toimintamme muuttuu tehostetuksi palveluasumiseksi. Sosiaaliohjaajilla on merkittävä rooli tulevassa muutoksessa laitoshoidosta tehostettuun palveluasumiseen.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Hakijoista osa kutsutaan ryhmähaastatteluun, joka pidetään torstaina 4.3. klo 15.00-16.00. Ryhmähaastattelusta kutsutaan muutama hakija yksilöhaastatteluun, jotka pidetään maanantaina 8.3. iltapäivällä.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- kykyä kohdata ristiriitatilanteita
- valmiutta tiedottamiseen ja työskentelyyn monialaisissa verkostoissa

Luemme eduksi:
- aikaisemman kokemuksen tehostetusta palveluasumisesta
- kokemuksen kääntyneiden henkilöiden kanssa työskentelystä

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtaja Mari Sairanen, puh. 09 310 75700 (parhaiten tavoitettavassa ma-pe klo 8-9 ja klo 16-16.30) ja palvelupäällikkö Annika Honkavaara, puh. 09 310 33367 (virka-aikana)

Lisätietoa

https://fi-fi.facebook.com/seniorikeskusmyllypuro/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot