(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, Perhesosiaalityön yksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Perhesosiaalityön yksikkö

Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 20.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Sosiaaliohjaaja, tule meille töihin!

Haemme sosiaaliohjaajaa Aikuisten ja perheiden suunnitelmallisen sosiaalityön, Perhesosiaalityön yksikköön, vakinaiseen virkaan 20.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vantaan perhesosiaalityö palvelee vantaalaisia perheitä, joiden lasten on arvioitu tarvitsevan sosiaalihuoltolaissa määriteltyä erityistä tukea. Meillä on osaava, vahvan ammattitaidon omaava työyhteisö, johon kuuluu seitsemän sosiaalityöntekijää, kaksi ohjaajaa, kaksi erityissosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä. 

1.5.2020 alkaen saamme lisää henkilökuntaa yksikköömme; neljä erityissosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteemme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Toimitilamme ovat viihtyisät ja jokaisella työntekijällä on käytössään kannettava tietokone ja älypuhelin. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä sovitusti myös etätyötä.

Etsimme lapsiperheiden kanssa työskentelemisestä innostuvaa sosiaaliohjaajaa. Tehtävänäsi on tukea perheitä lapsilähtöisesti suunnitelmallisella muutostyöllä. Työ sisältää yksilö- ja perhekohtaista työskentelyä, johon usein liittyy myös muita toimijoita. Työ myös sisältää suunnitelmien laatimista sekä viranhaltijanpäätöksiä. Tapaamme perheitä ja lapsia omissa tiloissamme, kotona tai yhteistyökumppanien (esimerkiksi kotipalvelu, perhetyö, lastensuojelu, kolmannen sektorin toimijat, turvakoti jne.). kanssa eri paikoissa. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja haastavaa. Sen tekemistä tukee tiimin ja esimiesten tuki sekä säännöllinen työnohjaus. Haluamme kehittää ja kehittyä työssämme yhdessä. 

Odotamme sinulta sosiaalialan kokemuksen lisäksi erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteisiin.

Pidämme myös tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista työotetta, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2703,72 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Ryhänen Minna
040-5183488
minna.ryhanen@vantaa.fi
Tavoitettavissa sähköpostitse

Johtava sosiaalityöntekijä
Ann-Britt Knoblock
annbritt.knoblock@bantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.