(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, Perheoikeudellisten asioiden yksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Perheoikeudellisten asioiden yksikkö

Peltolantie 2 D, 2. krs, 01300 VANTAA

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.05.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Vantaan perheoikeudellisten asioiden yksikköön sosiaaliohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 15.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on uusi ja sen sisältöä rakennetaan ja kehitetään yhdessä tehtävään valittavan henkilön kanssa.

Sosiaaliohjaajan tehtävä suuntautuu eroauttamiseen. Tehtävään kuuluu eroauttamiseen liittyvää asiakastyötä, jonka tavoitteena on ohjata ja neuvoa vanhempia eroon liittyvissä kysymyksissä ja tukea heitä sovinnolliseen yhteisvanhemmuuteen. Tehtävään sisältyy myös Vantaan kaupungin eroauttamispalveluiden koordinointia ja kehittämistä yhdessä Vantaan kaupungin muiden toimijoiden ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Lisäksi tehtävä sisältää eroauttamispalveluihin liittyvää tiedottamista. Sosiaaliohjaaja osallistuu tarvittaessa myös tapaamispaikkatoiminnan toteuttamiseen.

Vantaan perheoikeudellisten asioiden yksikkö palvelee lapsen isyysasioissa sekä huolto-, tapaamis-, ja elatussopimusasioissa, laatii olosuhdeselvityksiä tuomioistuimelle lasten huollosta, asumisesta ja tapaamisoikeudesta sekä tuottaa tapaamispaikkapalvelua ja asiantuntija-apua huoltoriitojen tuomioistuinkäsittelyyn. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä yhdeksän lastenvalvojaa, kaksi sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, kaksi toimistosihteeriä ja yksikön esimies.

Perheoikeudellinen yksikkö tekee tiivistä kaupunkitasoista ja seudullista verkostoyhteistyötä. Työtä kehitetään aktiivisesti sosiaalihuoltolain hengessä osana Vantaan lapsiperheiden palveluiden kokonaisuutta. Keskeinen kehittämisalue on eropalveluiden kehittäminen sekä sovinnollisen yhteisvanhemmuuden edistäminen.

Yksikkö kuuluu hallinnollisesti perhepalveluiden tuloalueeseen ja psykososiaalisten palveluiden kokonaisuuteen.

Vantaan perhepalveluissa kehitetään rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Meillä on avoin ja rento, kehittämismyönteinen ilmapiiri.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta kehittämisestä ja verkostotyöstä, kokemusta sosiaalihuoltolain mukaisesta asiakastyöstä ja lapsiperhepalveluista.

Luemme eduksi: Kokemuksen eroauttamistyöstä, sosiaalisen median osaamisen, sujuvan englannin kielen taidon, hyvät vuorovaikutustaidot ja itsenäisen ja vastuullisen työskentelyotteen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2400,95 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Perheoikeudellisten asioiden yksikön esimies, Harri Myllyniemi
P. 050 303 5507
harri.myllyniemi@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.