(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja perhehoitoon
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 02.01.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 23.11.2018  kello 16:00
Lasten sijaishuolto, Kielotie 7 A 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut
Työavain 2-673-18

Kiinnostaako työ, jossa mikään työpäivä ei ole samanlainen? Haluatko osaksi rentoa ja työtä pelkäämätöntä työyhteisöä? Tervetuloa sijaishuoltoon!

Haemme sosiaaliohjaajaa Vantaan perhehoitoon pitkäaikaiseen sijaisuuteen ajalle 2.1.2019-31.5.2020. Työ alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tulet työskentelemään tiimissä, jossa lisäksesi on johtava sosiaalityöntekijä sekä kuusi sosiaalityöntekijää, joista yksi vastaa sijaisperheiden rekrytoinnista, valmennuksesta ja koulutuksesta. Vantaan perhehoidossa on kaksi tiimiä ja kaikenkaikkiaan perhehoidossa työskentelee kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, 10 sosiaalityöntekijää ja kaksi sijoittajasosiaalityöntekijää. Lisäksi sijoituksen sosiaalityötä tukevat neljä toimistotyöntekijää. Sijaishuollon yksikössä ovat perhe- ja laitoshoidon tiimit sekä jälkihuollon sosiaalityö. Toimitilat sijaitsevat Tikkurilassa, aseman läheisyydessä.

Tehtäviisi kuuluu sijoitetun lapsen perhehoitajan/sijaisperheiden tukeminen ja ryhmien ohjaaminen. Toimit siis perhehoitajan tukena erilaisissa lapsen hoitoon, kasvatukseen ja kouluun liittyvissä asioissa. Sosiaalityöntekijä vastaa sijoituksen aikaisesta lapsen vastuusosiaalityöstä ja työskentelystä lapsen vanhempien kanssa.

Työ on mielekästä, haastavaa ja palkitsevaa lastensuojelun kuntouttavalla sektorilla. Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä ja sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon sekä työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Työ edellyttää matkustamista. 

Saat tukea työllesi esimieheltäsi sekä innostuneelta ja motivoituneelta työyhteisöltämme. Jokaisella tiimillä on oma ryhmätyönohjaus. 

Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 8 § mukainen laillistus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  

  • kykyä itsenäiseen toimintaan sekä työskentelyyn työparina, tiimissä tai erilaisissa verkostoissa
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • oma-aloitteisuutta 
  • kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2377,18 €/kk
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).