(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, palvelutalo
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Tehtävän kuvaus

Etsimme Laajasalon palvelutaloon Majakkaan ja Roosakotiin vanhustyöstä kiinnostunutta sosiaaliohjaajaa työlomasijaisuuteen ajalle 1.3.2021- 28.8.2021

Sosiaaliohjaajan työnkuva on monipuolinen. Osallistut hoitosuunnitelmien laadintaan, hoitoneuvotteluihin sekä vastaat asukkaiden sosiaalisesta kuntoutuksesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluvat lisäksi etuusasioiden varmistaminen, hakemusasioissa avustaminen sekä erilaisten tapahtumien ja ryhmien järjestäminen. Sosiaaliohjaaja tekee tiivistä yhteistyötä omaisten kanssa.

Majakka ja Roosa ovat yhteisöohjautuvia tiimejä, joten pääset kehittämään toimintaa ja vaikuttamaan omaan työhösi yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, hyvät koulutusmahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut, sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankkimisessa.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi) tai aikaisempi sosiaalialan opistoasteinen tutkinto (Sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 8§).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Kirsi Loikkanen p. 09 310 73835

Lisätietoa

https://www.facebook.com/laajasalonpalvelutalo/