Sosiaaliohjaaja, Pähkinärinteen asumispalveluyksikkö
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Pähkinärinteen asumispalveluyksikkö

Pähkinärinteentie 31, 01710 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Asunnottomalle oma koti! Oletko kiinnostunut työskentelemään asunnottomien parissa ja tukemaan asiakkaita asumisen onnistumisessa ja elämänhallinnassa? Jos vastauksesi on kyllä, niin hae sosiaaliohjaajaksi tekemään tärkeää asunnottomuustyötä tavoitteena ehkäistä ja korjata syrjäytymisvaarassa olevien asiakkaiden elämänoloja. Sosiaaliohjaajana tehtäviisi kuuluu omatyöntekijänä toimiminen nimetyille asiakkaille, asiakkaiden palvelusuunnitelmien laatiminen, asiakkaiden ohjaaminen etuuksien hakemisessa ja ohjautumisessa palvelujen piiriin, verkostotyö, vuokranseuranta, asukastoiminnan kehittäminen ja toteuttaminen. Sosiaaliohjaajana olet osa moniammatillista ja huumorintajuista tiimiä, joka puhaltaa yhteen hiileen.

Toivomme, että olet  muutosmyönteinen ja uusia asioita ideoiva ja kokeileva henkilö. Asumisyksikkö on toiminnallisesti vielä nuori, ja emme tunne käsitettä "meillä on aina tehty näin". Meillä on tilaa uudelle! Asumisyksikkö soveltaa Asunto Ensin- periaatetta ja jatkossa toimintaamme ohjaa myös toipumisorientaatio. 

Pähkinärinteen asumispalveluyksikössä on 33  vuokra-asuntoa, jotka ovat kohdennettu asunnottomille aikuisille, jotka tarvitsevat mielenterveys- ja päihdeongelmasta johtuen asumiseensa ja arjen asioihin tukea ja ohjausta. Asumisyksikkö soveltaa AE-periaatetta ja meille tärkeitä asioita ovat asiakkaiden asumisen onnistuminen omassa kodissa, asumisen tuen sovittaminen kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti, asiakkaiden osallisuuden ja valinnanvapauden vahvistaminen.

Pähkinärinteen asumispalveluyksikössä työskentelee kaksi sosiaaliohjaajaa, kolme ohjaajaa, yksi sairaanhoitaja ja yksikön vastaava ohjaaja. Jokaisella asiakkaalla on nimetty omatyöntekijätyöpari, sosiaaliohjaaja ja ohjaaja. Työntekijää tukee oma esimies ja avoin sekä joustava työyhteisö. Työyhteisöllä on oma ryhmätyönohjaus.  Asumisyksikössä toteutetaan autonomista työvuorosuunnittelua. Asumisyksikkö seuraa tiiviisti valtakunnallista asunnottomuustyötä ja kehittää jatkuvasti omaa toimintaansa. Työntekijällä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan, oman työn sisältöä kuin yksikön toimintaa. Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät mahdollisuudet koulutuksiin ja ammatilliseen kehittymiseen.


Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: arvostamme työkokemusta asunnottomuustyöstä ja / tai mielenterveys- ja päihdetyöstä, palvelujärjestelmän tuntemista, ajokorttia ja ajotaitoa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2430,24 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, 2- vuorotyö


Yhteystiedot:

Yksikön vastaava ohjaaja

Forsman Soile

Patrik Silfverberg

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398568
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa