(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, opintovapaan sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Uusien asiakkaiden palveluyksikkö

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.11.2019 - 31.05.2020


Kiinnostaako sinua kehittyvä moniammatillinen arviointityö aikuisten parissa?

Haemme Uusien asiakkaiden palveluihin asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaaliohjaajaa opintovapaan sijaisuuteen.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Virka sijoittuu koko Vantaata palvelevaan aikuisten tiimiin Uusien asiakkaiden palvelut -yksikössä. Sosiaaliohjaajan työ painottuu tuen tarpeessa olevien 25-64 -vuotiaiden kanssa tehtävään työhön. Työ on monipuolista ja nopeatempoista. Asiakkuus yksikössä voi kestää korkeintaan kuusi kuukautta.

Perustehtävänä sosiaaliohjaajalla on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista moniammatillista palvelutarpeen arviointia yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu myös palvelujen hakeminen ja käynnistäminen sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Asiakkaita tapaamme niin toimistomme asiakastapaamishuoneissa kuin eri tavoin asiakkaiden lähiympäristöön jalkautuen.

Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, yksikön vastaava ohjaaja, viisi sosiaalityöntekijää, kaksi erityissosiaaliohjaajaa, viisi sosiaaliohjaajaa, palveluohjaaja ja sosiaalisen kuntoutuksen Steppi-tiimin viisi sosiaaliohjaajaa. Meiltä löytyy myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen! Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Aikuissosiaalityön kokemusta.

Luemme eduksi: Kokemuksen sosiaaliohjauksen neuvonnasta ja arviointityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2703,72 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Yksikön vastaava ohjaaja, Kangas Terhi
terhi.kangas@vantaa.fi
P. 040 539 6228

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.