(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, nuorten vastaanotto-osastolle
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Lasten ja Nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö, Vastaanotto-osasto 2 Liljatie 24, 01300 Vantaa Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.05.2019 - 

Haemme sosiaaliohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan lastensuojelun Lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikköön vastaanotto-osasto 2:lle. 

Vastaanotto-osastolle sijoitetaan lastensuojelullisin perustein yli 12-vuotiaita vantaalaisia lapsia. Lapset sijoitetaan osastolle yleensä kiireellisesti kriisiytyneistä elämäntilanteista. Sijoitetut lapset saattavat olla haastavahoitoisia. Sosiaaliohjaajan työ osastolla sisältää sijoitettujen lasten hoitoa, huolenpitoa ja kasvatusta sekä arviointityötä.  Sijoituksen aikana pyritään moniammatillisesti arvioimaan lapsen ja lapsen perheen kokonaistilannetta, voimavaroja sekä tuen ja huostaanototon tarvetta.  Työskentely pohjautuu sosiaalityöntekijän laatimaan asiakassuunnitelmaan ja sijoituksen ajalle yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. 

Vastaanotto-osastolla työskentelee 8 sosiaaliohjaajaa, joiden arviointityötä tukevat sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja psykologi. Osaston lähiesimiehenä toimii vastaava ohjaaja. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työ sisältää kevyitä kodinhoidollisia tehtäviä.

Vantaan lastensuojelun lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö koostuu kahdesta fyysisesti erillään olevasta toimipisteestä, joissa on vastaanotto-osastoja yhteensä kuusi kappaletta. Tammirinteentiellä Seutulassa sijaitsevat lasten vastaanotto-osasto Terhola, lasten ja nuorten arviointiosasto Vaahteramäki ja perheiden vastaanotto- ja arviointiosasto Tammela. Liljatiellä Viertolassa sijaitsevat nuorten vastaanotto-osastot 1 ja 2, sekä vastaanottoperheyksikkö. Vastaanottokokonaisuutta johdetaan ja kehitetään yhdessä saman esimiehen alaisuudessa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Tiimityötaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Luemme eduksi:

Kokemuksen lastensuojelutyöstä 

Ajokortin ja autolla ajotaidon 

Lääkehoitokoulutuksen (Love LOP) 

Hygieniapassin 

Muun tehtävässä hyödynnettävän arviointi- ja menetelmäosaamisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti 

Palkkaus: 2450,25 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 1 

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde 

Työaika: 38 h 45 min/viikko, epäsäännöllinen kolmivuorotyö

Yhteystiedot:

vastaava ohjaaja Katja Vanonen, 050 302 3644, katja.vanonen@vantaa.fi 

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16 

(varayhteyshenkilö vastaava ohjaaja Jenni Myllymäki, 043 825 6378, tavoitettavissa arkisin 8-16)

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.