(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, monialainen yhteispalvelu (TYP)
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Espoon elinkeino- ja kaupunkikehitysyksikön työllisyyspalveluissa on avoinna sosiaaliohjaajan virka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävät sijoittuvat Espoon ja Kauniaisten työllistymistä edistävään monialaiseen yhteispalveluun (TYPiin).

Etsimme monialaiseen joukkoomme aikaansaavaa aikuissosiaalityön ammattilaista. Olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on tavoitteellinen ja osaat työskennellä verkostoissa sekä haluat tarjota osaamisesi myös erilaisten kumppaneiden käyttöön. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja ilmaisusi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti.

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu on kuntien, TE-toimiston ja Kelan yhteistä palvelua tarjoava yksikkö. Palvelemme asiakkaita, joiden työttömyys on pitkittynyt ja jotka tarvitsevat moniammatillista tukea työllistymisen esteiden selvittelyssä. Palvelua tarjotaan Espoon ja Kauniaisten asukkaille.

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä työllistymis-, koulutus- ja kuntoutuspalveluja työllistymisen tueksi. Sosiaaliohjaajan tehtävänä on tarjota toiminnallisia palveluja sekä tukea ja ohjausta asiakkaille.

Työtä tehdään yksilö- ja moniammatillisena työnä. Verkostotyön taidoista on hyötyä, sillä sosiaaliohjaaja toimii asiakkaan verkostojen koordinoijana. Työllistymistä edistävässä monialaisessa yhteispalvelussa työskentelee sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, te-asiantuntijoita, psykologi ja Kelan kuntoutuksen asiantuntija.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään osaavan ja mukavan työyhteisön kanssa viihtyisissä tiloissa. Tarjoamme sinulle näköalapaikan muuttuvaan työllisyyden edistämiseen. Sinulla on käytettävissäsi Espoon kaupungin henkilöstöetuudet.

Haastattelut pidetään keskiviikkona 11.12. ja maanantaina 16.12.

Tehtävässä edellytetään: Muutos- ja kehittämismyönteisyyttä, kykyä niin itsenäiseen kuin tiimi- ja verkostotyöhön sekä positiivista asennetta.

Arvostamme: Kokemusta moniammatillisesta työstä ja halua oppia uutta.

Työaika: 38 h 45 min / vko.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.