Sosiaaliohjaaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut/Lyhytaikainen päihdehoito
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Etsimme monipuolisesta tehtävänkuvasta kiinnostunutta ja oman työn kehittämisestä innostunutta sosiaaliohjaajaa mielenterveys- ja päihdepalveluiden avopalveluihin!

Työntehtäviisi kuuluu hyvin olennaisena osana päihdekuntoutuksen kokonaisuuden koordinointi ja päätöksenteko. Kuntoutuksen kokonaisuudessa olennaista on asiakkaiden tilanteiden kartoitus, kuntoutuksen tarpeen arviointi ja toipumisen jatkon suunnittelu kuntoutuksen jälkeen. Työsi tapahtuu asiakasrajapinnassa, ja sisältää monialaista yhteistyötä asiakkaiden eri verkostojen kanssa. Päihdekuntoutuksen työtehtävissä hallinnassa sinulta vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja oman työn organisointikykyä. Työssäsi toimit työparina ohjaajan kanssa, ja voitte suunnitella työtehtävien jakamista itsenäisesti.

Työtehtäviisi sisältyy lisäksi myös avopalveluiden ryhmätoiminnan suunnittelua ja ohjaamista, joka toimii esimerkiksi avokuntoutuksen muotona. Kokemus ryhmien ohjaamisesta katsotaan eduksesi, mutta koulutusmyönteisenä organisaationa siihen on mahdollista saada lisäkoulutusta.

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan monipuolisesti oman työsi sisältöön ja työn kehittämiseen. Sosiaaliohjaajan virka mielenterveys- ja päihdepalveluiden avopalveluissa on uudehko, joten työtehtävät muokkautuvat tekijänsä mukaan.

Tarjoamme työsi tueksi perehdytyksen ja työyhteisön tuen, joka sisältää viikoittaisia keskusteluita. Työsi on mahdollista tehdä osittain etätyönä.

Työpaikan nimi:
Mielenterveys- ja päihdepalvelut/Lyhytaikainen päihdehoito

Työaika:
Yleistyöaika 38h15min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: Hyvää organisointikykyä sekä itseohjautuvaa ja kehittämismyönteistä työotetta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot