(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja / Maahanmuuttajapalvelut
Tampereen kaupunki, Maahanmuuttajapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen sosiaaliohjaaja 31.12.2021 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Sosiaaliohjaaja soveltaa tehtävissään sosiaalihuoltolain ja kotoutumislain tehtäviä. Sosiaaliohjaaja työskentelee tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa arvioiden asiakkaiden palvelutarvetta ja omatyöntekijänä. Omatyöntekijätyöhön liittyy tarvittaessa asiakassuunnitelmien laatimista.

Sosiaaliohjaaja työskentelee asiakaslähtöisten verkostojen kanssa. Sosiaaliohjaus antaa ohjausta ja neuvontaa yksilöille, perheille ja yhteisöille, tukee palveluiden käytössä ja tekee yhteistyötä eri tuki- ja palvelumuotojen yhteensovittamisessa. Sosiaaliohjaaja vastaa hänelle delegoiduista viranhaltijapäätöksistä kuten täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättämisestä. Sosiaaliohjaajan työn tarkoituksena on tukea yksilöiden ja perheiden hyvinvointia ja edistää asiakkaiden osallisuutta suomalaisessa yhteiskunnassa vahvistamalla asiakkaiden arjenhallintaa ja toimintakykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosionomi. Edellytämme kokemusta maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä, kokemusta sosiaaliohjauksesta aikuisten parissa sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Eduksi katsotaa muu kielitaito ja Effica-tietojärjestelmän osaaminen. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Matti Äikäs, puh. 050 363 7071.

Hakuaika päättyy 29.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Matti Äikäs, puh. 050 363 7071.