(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, lyhytaikainen päihdehoito
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Sosiaaliohjaajan virka on uusi tehtävä lyhytaikaisessa päihdehoidossa.

Sosiaaliohjaaja tulee työskentelemään lyhytaikaisen päihdehoidon kokonaisuudessa. Työtehtäviin kuuluu muun muassa päihdekuntoutuksen palvelupyyntöjen käsittely ja kuntoutusten päätöksenteko. Työ sisältää asiakastyötä esimerkiksi vieroitushoito -osastolla, selviämishoitoasemalla ja päihdekuntoutuksen eri vaiheissa.

Koska kyseessä on uusi tehtävä, liittyy työhön olennaisesti omien työtehtävien sekä palveluprosessien kehittämistä.

Työpaikan nimi: Espoon lyhytaikainen päihdehoito, Kalaonnentie 8, 02230 Espoo.

Työaika: 38 h 15 min / vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, asiakaslähtöisyyttä ja kehittämismyönteisyyttä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot