(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, lastensuojelun tehostettu perhetyö/nuorten intensiivityö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Lastensuojelun tukipalvelut

Vernissakatu 8 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme vakituiseen toimeen Vantaan lastensuojelun tukiyksikköön nuorten intensiivityön sosiaaliohjaajaa. Lastensuojelun tukiyksikkö on lastensuojelulain mukaisia avohuollon tukipalveluita tuottava ja kehittävä toimintayksikkö. Tukiyksikkö kuuluu lastensuojelun tulosyksikköön ja siinä työskentelee koko Vantaan alueella 54 sosiaaliohjaajaa, kaksi sairaanhoitajaa, viisi vastaavaa sosiaaliohjaajaa sekä yksikön esimies. Nuorten intensiivityön tiimiin kuuluu vastaavan sosiaaliohjaajan lisäksi seitsemän nuorten intensiivityön sosiaaliohjaajaa, kaksi MDFT-terapeuttia sekä kaksi nuorten oikeusedustajaa (joista toinen määräaikainen 12.8-31.12.2019).

Nuorten intensiivinen työskentely toteutetaan kiireellisen sijoituksen vaihtoehtona 13-17-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen. Tavoitteena on aina kriisitilanteen vakauttaminen riskitekijöitä vähentäen ja suojaavia tekijöitä lisäten sekä tilanteen ja tuen tarpeen  arviointi. Työ on kuntouttavaa ja edellyttää vahvaa lastensuojelutyön osaamista nuorten ja heidän läheisten kanssa. Eduksi luetaan monipuolisten toiminnallisten menetelmien hallinta. Työ toteutetaan nuorten ja heidän perheidensä elinympäristössä, pääasiassa kotona.

Työskentely toteutetaan useimmiten työparina. Työ edellyttää:

  • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • kykyä työskennellä moniammatillisessa verkostossa

Työn menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan jatkuvaa oman työn sekä osaamisen arviointia ja kehittämistä. Tarjoamme tueksesi lähiesimiehen, innovatiivisen ja kehittämismyönteisen tiimin, työnohjauksen sekä toimivat rakenteet ja käytännöt sosiaalityön ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.  

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Vahvaa lastensuojelulain ja -työn tuntemusta ja työkokemusta erilaisten perheiden kanssa.

Luemme eduksi: Monipuolisen menetelmällisen osaamisen, kehittämismyönteisyyden ja kokemuksen monikulttuuristen perheiden kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2576,72 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Lastensuojelun tukiyksikön esimies, Nyman-Jokinen Helena
P. 0503035193
helena.nyman-jokinen@vantaa.fi

Vastaava sosiaaliohjajaa, Jokinen Outi
P. 0503045804

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.