(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, lastensuojelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Kuntouttavan sijaishuollon yksikkö, Vuorikumpu

Neitsytkuja 5, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.07.2019 tai sopimuksen mukaan - 08.09.2019


Haemme vuosilomasijaista Vuorikumpuun!

Vuorikumpu on osa Vantaan lastensuojelun Kuntouttavan sijaishuollon yksikköä. Yksikköön kuuluvat osastot Asola, Harjula ja Vuorikumpu sekä Potkuri-toiminta. Yksikön toimintaa kehitetään Lastensuojelun terapeuttisen laitoskasvatuksen mallinnuksen mukaisesti.

Vuorikumpu on kuusipaikkainen yksikkö, jossa on tällä hetkellä 10-17 -vuotiaita lapsia. Vuorikummun kodinomaisuus, strukturoitu arki, koulunkäynnin tukeminen, omaohjaajatyöskentely sekä harrastustoimintaan ohjaaminen ovat tärkeitä kuntoutumista tukevia elementtejä.

Sosiaaliohjaajan tehtäviä ovat lapsen perushoito, huolenpito ja kasvatus sekä vanhempien ja muiden lasten läheisten kanssa tehtävä yhteistyö. Tehtäviin kuuluu myös dokumentointia sekä työskentelyä lapsen ja perheen verkostojen kanssa. Myös kodinhoidolliset työt kuuluvat sosiaaliohjaajan tehtäviin.

Vuorikummussa lapset ja aikuiset kohdataan avoimesti ja jokaista omana itsenään arvostaen. Lapset ja aikuiset jakavat yhteistä arkea ja juhlaa. Yhteisöllisyys ja osallisuus tukevat lasten kasvamista vastuullisiksi toimijoiksi. Arvostamme aikuisen halua olla aidosti vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja mahdollistaa heille merkityksellisen suhteen luomisen.

Sosiaaliohjaaja toimii osana moniammatilllista työryhmää, johon kuuluvat sosiaaliohjaajien lisäksi lähiesimies sekä Kuntouttavan sijaishuollon yksikön omat psykologi, sairaanhoitaja ja toimintaterapeutti. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus). Huomioimme myös sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan opiskelijat.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • hygieniapassia

Luemme eduksi: Ajokortin ja ajotaidon, sekä kokemuksen lastensuojelutyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2474,75 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:

Yksikön vastaava ohjaaja. Lappalainen Seija
P. 040 513 6255
seija.lappalainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.